Tässä ovat parhaat vinkit keittiön työtason valintaan!

Jos ajattelet keittiön remonttia, et voi jättää huomiotta yhtä asiaa. työtaso. Keittiön työtaso on kenties keittiösi keskipiste ja sen tulee olla mahdollisimman mukava. Nykyään on olemassa lukemattomia työtasopintoja, mikä tekee niistä pelottavaa valita. Alla on erilaisia ​​pintoja, joista voit valita:

Laminaatti

Laminaatti on yksi suosituimmista pinnoista, jota on saatavilla monenlaisissa tekstuureissa ja väreissä. Se on likaa hylkivä, melko edullinen ja siihen on helppo kiinnittää reunus. Jos joudut käyttämään laminaattipintaa, älä aseta kuumia pannuja suoraan niiden päälle. Haluat niiden kestävän pidempään.

Corian

Tämä akryylikomposiitti on lämmönkestävä ja vaikea värjätä. Hämmästyttävää kyllä, Corianilla on yli satoja värejä, ja niitä voidaan leikata ja muovata kuin puuta. Jos etsit työtasoa, joka on tyylikäs ja moderni viimeistely, Corian on ihanteellinen vaihtoehto.

Durat

Hyvä puoli Durat-työtasossa on, että se on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä. Se tarjoaa mielenkiintoisen viimeistelyn, mikä antaa vaikutelman syvyydestä. Lisäksi tämä pinta on helppo puhdistaa ja erittäin kestävä. Durat on hygieeninen ja Corianin tavoin voit muotoilla sen pesualtaaksi.

Puu

Puu antaa houkuttelevan pinnan ja lisää siten luonnetta sekä moderniin että perinteiseen keittiöön. Siellä on enemmän puutasosta; et voi vahingoittaa sitä veitselläsi. Itse asiassa se tarjoaa erinomaisen vastineen rahoillesi. Älä kuitenkaan aseta kuumia astioita puupinnalle, vaikka voit hioa sen.

Ruostumaton teräs

Useimmat ammattikeittiöt valitsevat ruostumattoman teräksen pinnan, koska se on kestävä ja hygieeninen. Voit käyttää sitä jopa pesualtaana, roiskumaan ja keittiökaappien verhoukseen. Ruostumaton teräs on yhä suositumpi, koska se on korroosionkestävä ja erittäin kestävä.

You May Also Like

More From Author