4 tehokasta ja kustannusystävällistä allas-aitavaihtoehtoa!

4 tehokasta ja kustannusystävällistä allas-aitavaihtoehtoa!

Altaat on aina aidattu turvallisuussyistä. Jos kotona on lapsia, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin harkita joko pysyvää tai väliaikaista allasaitaa. Tämä pitää nuoresi turvassa ja poissa hukkumisriskiltä. Se pitää myös lemmikkisi ja muut vierailevat eläimet turvassa. Uima-altaan aidan ei siis tarvitse olla vain esteettisiä, vaan sen on myös oltava riittävän tukeva tarjoamaan tarvittavat turvatoimenpiteet.

Altaat on aina aidattu turvallisuussyistä. Jos kotona on lapsia, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin harkita joko pysyvää tai väliaikaista allasaitaa. Tämä pitää nuoresi turvassa ja poissa hukkumisriskiltä. Se pitää myös lemmikkisi ja muut vierailevat eläimet turvassa. Uima-altaan aidan ei siis tarvitse olla vain esteettisiä, vaan sen on myös oltava riittävän tukeva tarjoamaan tarvittavat turvatoimenpiteet. Turvatoimenpiteet sisältävät yleensä korkeat aidat, joissa on itselukittuvia portteja, sekä aitatankoja tai -paneeleja, jotka on sijoitettu lähelle toisiaan. Siitä eteenpäin voit harkita allasaitavaihtoehtoja, kuten:

Puu

Valitse malli, joka sopii hyvin uima-altaasi ympäröivään maisemointiin. Esimerkiksi jaettu kisko-aita voi olla ihanteellinen, jos et tarvitse yksityisyyttä. Jaetun kiskon avulla voit nähdä paneelien läpi helposti, kuten huomaat. Se ei estä näkymää. Voit asentaa suoja-aidan, jos haluat pitää uima-altaan poissa naapureiden näkymistä. Puisen suoja-aidan avulla voit käyttää uima-allasta haluamallasi tavalla.

Vinyyli

Se on täydellinen vaihtoehto puulle. Vinyyliaidat ovat saatavilla laajassa valikoimassa värejä ja malleja, jotka muistuttavat puuta. Lisäksi väliaikaiset vinyyliaidat ovat edullisia eivätkä vaadi paljon hoitoa.

Alumiini

Ne ovat suosittuja melko ilmeisistä syistä. Ensinnäkin ne ovat kestäviä. Toiseksi niissä on laaja valikoima malleja. Mallit vaihtelevat yleensä alumiiniaidassa käytettyjen kiskojen asettelusta ja koosta. Tämä tarkoittaa, että voit valita alumiiniaidat, joissa on kuvioita, kuten ympyröitä, timantteja, vaihtoehtoisia pyöreitä jne.

Takorauta

Niitä käytetään pääasiassa kansien ja portaikkojen valmistukseen. Mutta kuka sanoi, että et voi käyttää niitä uima-altaasi aitaamiseen? Ne ovat tukevia ja kestäviä. Alumiinin tapaan takorautaisissa väliaikaisissa aidoissa on ainutlaatuisia kuvioita, kuten rullaprinttejä, geometrisia muotoja, lehtiä ja kukkia.

Dane Eithan
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel